Saturday, 27 February 2010

tag dari nor gadis

- SOALAN --

1) You have to print screen wallpaper that you are using right now.. nah kat bwh nie.. simple dimple




2) Tell us why you like the wallpaper ~  simple.. tak suka serabut2.. bnda kat tengah tue jadual kelas aku.. tapi yg tue tk termasuk clerk-ship lagi.. eheh



semua  tool bar tepi dan rocket dock tue aku auto hide kan.. jadi bnda2 tue tk nmpk dpn mata aku


icon kt desktop tue biasanya tkde.. tapi disebabkan kemalasan aku.. aku campak jer kat situ.. kalu tk kosong jer


gediks pi crite kat korang. eheee.. soalan tk tnya pon sbb apa ltk bnda2 tue semua.. ehee

3. kena tag 10 org plak... haishhh.. sape ek???


korg nk letak.. letak laa yer.. ni first time aku kena tag, jd tk tau nk tag sape... 


 tnx   nor gadis

4 comments:

ishak said...

ko tak taq aku sekali ?hohohoho

qismina said...

meh laa aku tag nko.. ahahaa

Norgadis Labuan said...

Tq... siap juga tag kau ya...

qismina said...

ehhee.. siap.. tapi tak tau nk tag sape.. ehehee.. lain kali ble tag kan yer.. tq