Tuesday, 2 March 2010

aku marah... BETUL-BETUL NIH...

aku hangin pepagi buta nih.. geram.. sakit hati... ape yg aku kat ngko ha?? kalu nk berspam pon.. jgn laa sampai 12 msj yg sama ko hantar.. tak penuh aku pnya cbox tue.. kalu laa aku dpt nko.. memang aku cincang2 nko.. pijak2 perut ko sampai terburai isi perot... 

aku marah nihhh...


ni bukti kejahatan dia.. aku dah dlete sbb aku sakit hati bila nmpak bnda tue.. tak pasal2 blood pressure aku naik..

mesej yg sama ada dalam 12 msj.. sape yg tak sakit hati?? 

20 comments:

zulkbo said...

salam..marah nampak pagi nie
he he..cer selawat nabi dan ambik wuduk..pas kita solat 2 rakaat insyaallah..hilang la marah tu..

morriss said...

aku nampak tadi.. nak jugak sound.. hahaa.. apsal blog ni jadi agent pengiklanan plak... sabor2..tu tandenye blog ko femes.. jadi tumpuan org nak letak iklan..

Aus MeLankoLik said...

hahahaha ,
kau g ban je ip dorang..
senang cite..
hahahak..
kerek je , keje malas..
spam rajin lak..
hahaha..

Fiq said...

memang sakit... haha

~ نورحياتي ~ said...

sabar..
jgn mulakan pagi dgn kemarahan..mulakan dgn senyuman..
tp mmg marah juga la klau dpt msg tuh 12x n sama lg tuhh..
sabar erk.. :)

nursarah said...

die terpaste banyak kali kot..maybe masa tu internet hang, haha, husnuzonn sket..=)

Mimie.Candy Cane said...

wahh..dia mmg dh ilang akal..nak kaya sungguh tu....

pegi je sound kt blog dia

1tomyam said...

memang patut marah pun, kot ye pun nak cari makan ngan sistem yg ntah apa-apa tu jangan le sampai nyusahkan orang lain....sabar ye...

qismina said...

zulkbo: teremo pagi2.. eheee... lahamdulillah.. dah ok dah setelah ban org tue.

morris: aku tak penah marah secara terbuka pasal bnda nie. aku tk kisah pon nk iklan2.. tapi jgn laa sampai 12 kali letak bnda sama.. sape yg tak hangin..

aus: lepas aku dapat bnda nie.. aku terus ban.. ahhaa.. tapi kalu ip adress yg ble tukar2 takde guna gak..

fiq: sakit2.. ehhee

nur hayati: betul kan nama anda.. sy dah tak pndai bc jawi.. ahahhaa.. besabar.. bersabar.. nasib baik masa dpt tue masa sblum tido.. lps bangun dah tak ingat dah..

nur sarah: tak logik.. kalu terpaste byk kali pon.. takkan sampai 12 kali.. giler saiko org tue.. hakhakhak...

mimie: tak leh nak sound kat blog dia.. dia tak link ke blog dia.. camner nak marah kat dia?

1tomyam: agak menyusahkanlaa.. sbb byk sangat.. kalu buat satu dua.. aku ble trima agi.. ehehe

peace!!!

ARC™ said...

aku dah banyak dah kena dlu hahahha sabo jeee..skang ni ape tah org post kat cbox aku wat bodo je...xreply, xvisit...org yang mengomen je aku hit balek

qismina said...

alaa.. lepas nie kena komen jer laa.. ahahahhaa.. sabar ada tahap dia.. mgkin sbb nie first time aku kena byk2.. dulu ada jugak tapi satu jer msj.. ni sampai 12 kali.. tensyen wooo

pak long said...

salam buat qis...
ada gak kena cam ni....tapi jenih ni muka bebal...kita dilit pun dia hantar..lu nak kaya, lu kaya sorang la...aikkk..pak long jadi hangin jugak...heheheh (tersampok)

Aus MeLankoLik said...

hahahaha , sabo jela..
adat la tu..
kekeke..
ada yg main bersih
ada yg main kotor..
kekeke ..

qismina said...

paklong: ban je terus.. hehehe

aus: tp byk main kotor..

para said...

cobaan~~

Zala Wajik said...

Delete je semua tu, barulah puas hati. :D

Aus MeLankoLik said...

kite bersihkan..
meh2 kempem menyapu..
hhahak..

Aus MeLankoLik said...

kite bersihkan..
meh2 kempem menyapu..
hhahak..

Fiq said...

memang sakit... haha

qismina said...

zala: mmg delete terus.. hahahaa.. sakit gak hati tgk..

aus: ko menyapu pkai penyapu ape? susah gak nak sapu org3 yg mcm nih.. ehhee