Wednesday, 17 February 2010

FOLLOWER KE- 100

Ok.. aku nak crite pasal follower ke-100 aku.. sbnrye tak tau nak buat entry ape.. so aku kenalkan kat korg follower aku nie... yang paling aku tak tahan adelah... 


''

''

''

''
''

''
''

''


''
bagus2.. aku tak yah susah carik2 sape laa org nyer..


lepas je aku nmpak nih.. aku terus pi ushar blog naem nih... perggg... awal2 dah dijamu dgn header blog yg lip lap lip lap...

takkan aku nk letak yg lip lap plak kan... 


blog yang banyak maklumat.. aku sendiri tertarik.. terutama yg berkaitan dgn  wanita, kesihatan, dn mcm2 lagi ler.. blog ni blog baaaeeekkkk punya..  silakan terjah sendiri yer..

aku suka post dia yg nih ... pasal bahaya air yg ditinggal dalam kereta dalam jangka waktu yg lama... 



pe lagi.. silakan laa terjah beliau yer.. AQ NAIM


Psssttt: tnx korang yang sudi follow aku... korang menaikkan semangat aku tuk berblogging.. tnx banyak2.. dulu Aus pernah review blog aku sbb aku gatal tangan nk jadi follower ke -100 dia.. so.. aku ikut  jejak dia tuk follower ke -100 aku.. ble kan Aus?? eheee jom terjah Aus  jugak     

16 comments:

INDRA QIRANA said...

apa saja bender yang ditinggalkan dalam kereta memang berbahaya, terutama kereta aku yang banyak lipas huuu

joegrimjow said...

dunia blog yg penuh kebagusan
;)

sayang said...

hahaha tahniah kpd folower ke 100 mu itu . skang tgh menunggu follower ke 100 meh . jajaj .

morriss said...

yeahh..tahniah.. boleh la belanje follower2 anda ni....heheee...

Fiq said...

jom terjah!=)

Aus said...

ahahahaha , kau ni qismina .
tgk aku dah tersipu2 malu .
haha , ala . kita nak bagi hadiah pun apalah sgt kan .

kita bagi la hadiah secara review..
hahahak..

cayalah kau .
kekekeke .

qismina said...

@ indra: dasyatnyer ko nyer kete.. silap2 tikus pon ade.. huhu

@joegrimjow: blog mmg bagus..

@sayang: biarkan aku mnjadi followermu yg ke seratus.. ehhehe

@morris: belnja review jer.. ehehee.. ni pkai modal gak...

@fiq: jom terjah.....

@Aus: heheee.. aku pon jd maluuu...

naem said...

halo...hu3 TQ!

qismina said...

sama2.. hehe

pak long said...

salam...
tak der adiah ker tuk peminat yang ke100..???

qismina said...

ini ler hadiahnyer.. memampangkan banner blog AQ NAEM..

wawan said...

maken bertanbah dah ni..hehe

Daddy Zuki said...

salam sbb berjaya mendapat follower ke 100. saya tgh tunggu follower ke 399, tapi dia x kunjung2 gak. mcm menunggu buah yg x gugur la.

Daddy Zuki said...

salam sbb berjaya mendapat follower ke 100. saya tgh tunggu follower ke 399, tapi dia x kunjung2 gak. mcm menunggu buah yg x gugur la.

qismina said...

wawan: mcm bertambah ahli keluarga.. eheee

daddy: alaaa.. sy dah follow daddy.. kalu tak.. sy akan jadi org yg 399... ada makna ke no tersebut?

joegrimjow said...

dunia blog yg penuh kebagusan
;)