Sunday, 21 February 2010

[personal]AMARAN!!!!

AMARAN!!!




saya dapat merasakn diri saya telah SAIKO.. 




sila jauhi saya.. arggggg....






15 comments:

rizputra7 said...

huh..saiko ker?...takut ~~~~~apa yang saiko?

Mimie.Candy Cane said...

too cute to avoid.. :P

Daddy Zuki said...

salam..

nampaknya u dah boleh buat auto scrolling bar tu (friends' banners). well done, my sis! tp kalau u nak i tolong yg lain sila tinggalkan alamat emel agar sy boleh send html code. kat comment box ni x leh paste la...

qismina said...

riz: agak saiko arinie.. sebab marah kat semua org yg tak bersalah.. dan org yg buat sy saiko tak ble nak marah.. sbb dia pon saiko.. ahhaaa

mimie: mimie.. u r so sweet..

daddy zuki: berjaya dah setelah beberapa kali emnhentak kaki dilantai akibat geram yg teramat.. ahhahaaa... tnx to u dn google chrome..

farah said...

nak komen...
p takut...
p nak komen jugak...
hehehe...

qismina said...

farah: eheee.. komen2 dari korang buat saikoku makin berkurang.. eheheee

zaradgreat said...

hehhehe
kalau tanak?
rilek2...

qismina said...

zaradgreat: hmmm.... sy geget ala drakula.. ehee

Fiq said...

saiko giler!=p

qismina said...

dah tak dah.. baru jer mkn ubat.. eheee

Darkbatman said...

hahaha..qis, larrriiiii sejutaaa..hahaha

qismina said...

ahhaaa.. sebab tue bagi amaran.. jgn dekat. bahaya.. eheee

Darkbatman said...

hahaha.. jgn saiko nt rosak kepala otak. nt nuff pun merudum..sape rugi?qis jugak kan..cheer up k?

qismina said...

ok bibeh... eheee...

qismina said...

farah: eheee.. komen2 dari korang buat saikoku makin berkurang.. eheheee