Tuesday, 21 May 2013

Monday, 8 April 2013

Annual grand dinner

Assalam...

Sy baru blik dr annual dinner untuk prrsatuan pelajar malaysia di malang nih.. dah lma tk tgk muka2 junior.. sambil2 mkn dan bergambar2.. tapi sy ykdelaa amik gmbr sgt,. Sbb tahu diri ni tkde laa lawa mcm adik2 yg muda dari sy.. muluss semua.. cantik2.







Sunday, 31 March 2013

Cuci mata


Pebi jalan2 kat tunjungan plaza, surabaya.

Friday, 29 March 2013

Unrecovered mind!





Thatssss the silly me!






Huahaha.. bored

Thursday, 28 March 2013

Manusia paling dibenci sedunia


Inilah wajah orang yang pqling dibenci di dunia ni.. yerrrr itu adalah aku, owner blog nie.

I wish someone can kill me right now.. hate to live here anymore.

All alone in this world...
Just die. Hidup pun buat semak jer.













Cant kill me by myself.. anyone wanna help me? Ohhhh pastilah tkde org yg mau.

Saturday, 16 March 2013

Soulmateku ulang tahun

Happy birthdau alia comot


Muaaaahhhhhhh



Friday, 15 March 2013

Jaga jaga








Jaga pertama di mata.... terrrrrsangat aman damai... hikhikhik

Sunday, 10 March 2013

B.o.s.a.n

Bosannnnnnnnn....








End up dgn makqn pisang.. sedappp..

Friday, 8 March 2013

Bahagiakah?

Sudah hampir 1 tahun aku memjalani prakrikal sebagai dokter muda. Selama hampir 1 tahun ini lah berat badanku naik berkilo kilo.. huaghhhhhhhhh.. kenapaaaaa??

Makan banyak? Rasa macam tak jer.. kije banyak adeee... nak salahkan sape nih? Huuu
Diet? Huu.. mengubah pola makan jadi lebih baik.. susah. Sgt susah,. Senam?dh byk cuba. Tapi sekejap jer.. tk dpt jadikan habit lgi.

Nak hidup sihat sebenarnya tak susah langsung.. siyes aku ckp.. asalkan ada tekad yang kuat, jadikan semua gaya hidup yang sihat sebagai habit.. badan indah akan jafi knyataan...

Actually aku jeles tgk makcik2 kt sini, sdah berumur tapi terlihat muda, kurus, bntuk badan indah, sihat.. tk macam aku yang masih muda.. huuuu.. alhaiiii badan indahhh

posted from Bloggeroid