Monday, 22 February 2010

[personal] hati makin lega..



Insyaallah.. perkara yang aku buat ini adalah yang terbaik.. demi kebahagian manusia selain aku.. 


maafkanku jika aku membuatmu terganggu.. dan aku maafkanmu atas semua perlakuanmu padaku.. dan aku sgt bersyukur atas maklumat yg diperoleh sbntar tadi.. terima kasih kepada hamba Allah itu yg sudi memberi sedikit sbanyak jawapan dari semua persoalan dari hatiku ini.. 


wassalam..


insyaallah aku akan melupakan segalanya tentangmu.. dan ketahuilah... aku tidak mahu dimadu.. walaupon madu itu manis tapi teramat pahit bila ditelan.. 




sorry.. sejak akhir2 nie.. hidup agak bercelaru.. *~*~* semester baru, azam baru, dan kehidupan yg baru...

19 comments:

farhana ghafar said...

be strong!! :) hmm~ jalan2 kat sini. hit me back kayh :)

rizputra7 said...

kena tabahkan hati ok....banyak lagi dugaan nak kena tempuh nie...

qismina said...

ok farhana

qismina said...

insyaallah... sy akan tabah menghadapinya.. lgpon skarg tgh busy ngn final assignment.. sy tak nak final assignment sy terganggu buat kali yg kedua

AnWaRnAiM said...

hu3 adakah insan yg bernama naem prlu tw0o apa yg trjadi

Fiq said...

hidup kadang ceria, kadang duka, tapi make sure, yg ceria lebih byk drp duka, kerana duka bawa derita, tapi ceria selalunya mmbwa bahagia...=)

morriss said...

xde ape yg mampu ditolong... just be strong.. member2 anda sentiasa ada utk anda :p

qismina said...

naem: nak tau ke?.. Ni msalah org besar.. Eheeee...

Fiq: btul tue.. Pastikan yg suka lg byk dr yg duka... Tp kedukaan memberi pengajaran yg begitu bermakna.. Tnx all..

Darkbatman said...

madu?erkkk.. xpyh la..manis tapi pahit..better b nt involve la qis.. u hav 2 b strong..

qismina said...

en. aie... dah pk jauh kot tue.. ehee.. qis tak main laki2 org.. ini madu dlm bercinta...

tak baik hancurkan masjid yg dibina.. eheee

cybernetic88 said...

huh. npe ni. huhu. be strong k beb. bnyk solat n doa =D

Darkbatman said...

yer..aie ckp general 2 qis.. xyh la involve kan diri..pening kepala jer.klau dia btl2 syg,dia akn stick pd sorg jer..

M!Er4N said...

salam..hi nape ni tension2..hdup mesti ceria k..let enjoy..hehehe

qismina said...

cybebretic88, darkbatman, m!Er4N:

tnx.. aku dah ok kut..

M!Er4N said...

bagus la kalu da ok..kalu selalu tension2 muka x cute taw..hehehehe

qismina said...

mieran: ehhee.. takpe muka tak cute... asal maintain cun sudaaa.. ahhaha.. cute2 nnti melz marah.. amik title cute dia.. huhu

M!Er4N said...

huhuhuhu..sama la 2..ada org marah ke guna title cute..mcm2..hahaha..nati awk rajin2 la komen kt blog sy gak ek..huhuhuhu

qismina said...

ada kot. ahhaha.. ok mieran.. nnti sy komen2 kt blog awek... oppsss... awk..

M!Er4N said...

ada plak pnggil kita awek..huhuhuhu..ok thanks..