Thursday, 25 January 2018

WELCOME

Hai all's... kembali setelah beberapa tahun.. sekarang aku dah jadi bini dan mak orang heheee

selepas beberapa tahun belajar kt indonesia, pastu bekerja dekat sungai petani dan sekarang rasa ok tinggal di jitra, dekat dengan anak n suami.. saya rasa saaangat ok..

mintak2 jangan ada konflik yang banyak menimpa diri.. cukup dengan kenangan beberapa tahun kebelakangan ni.. semoga aku mnjadi insan yang lebih matang dan membahagiakan orang.

i love my self and my family



Monday, 8 April 2013

Annual grand dinner

Assalam...

Sy baru blik dr annual dinner untuk prrsatuan pelajar malaysia di malang nih.. dah lma tk tgk muka2 junior.. sambil2 mkn dan bergambar2.. tapi sy ykdelaa amik gmbr sgt,. Sbb tahu diri ni tkde laa lawa mcm adik2 yg muda dari sy.. muluss semua.. cantik2.







Thursday, 28 March 2013

Manusia paling dibenci sedunia


Inilah wajah orang yang pqling dibenci di dunia ni.. yerrrr itu adalah aku, owner blog nie.

I wish someone can kill me right now.. hate to live here anymore.

All alone in this world...
Just die. Hidup pun buat semak jer.













Cant kill me by myself.. anyone wanna help me? Ohhhh pastilah tkde org yg mau.