Monday, 25 January 2010

kejadian campur2

1. birthday mak.. aku lupa
anak apekah aku nie... aku lupa birthday mak aku.. mak maafkan anakanda yer.. happy belated bitrhday.. semoga mak sihat selalu dan dikurniakan kesenangan jiwa dan raga.. happy selalu yer mak.. nanti bila mak smpai kat sini anakmu tercomel ini akan bagi hadiah terhangat didunia.. eheee.. love u mom..

Dah 3 hari berlalu.. nak kata busy.. tak de arr busy pon.. ishk3..skarg umur mak dah 61 tahun..

2. adik bongsu
dua hari lepas kot.. mak aku pergi tgk adik bongsu aku kat kem plkn kat kelantan.. aku lupa nama tempat dia.. terkejut aku tgk adik aku nie... makin slim.. aishh tak leh jadi nih.. apesal aku dulu tak dpt plkn arr.. kalu tak mesti aku slim like slim river.. ahahaha


baru aku perasan mak aku pkai baju yg sama ngn kat atas..

9 comments:

AzuanBudakMemandai said...

bile le besday mak aku huhu

zaradgreat said...

hepi belated besday mak cik.
sempat plkn 5 hari je..

heeeeeeeeeee

Qismina said...

azuanbudakmemandai: amboi azuan.. takkan birthday mak pon tak tau.. ingat sy yg dah kronik.. ehee..

zaradgreat: mcm best jer kan plkn tue kan?.. apesal laa tak dpt.. ishk3.

Mr. J @ pengerindu.com said...

i dulu kena PLKN kali pertama. tapi yg tak best 1 xcdnt 2minggu sebelum nak pergi plkn.. huhu.. i dapat sijil penanguhan seumur hidup.

Qismina said...

waaa... mesti mr.J sedih tak dpt ikut... eheee.. sabar yer.. nnti apply jadi pelatih jer...

Daddy Zuki said...

kalau nak slim makan nasi 1 sudu aje sehari. pas tu mkn buah2an n sayur. sure body mcm model...

Laily Azreen said...

happy birthday to ur mom =)

Qismina said...

daddy: qis tak sanggup arr.. ahhaha

laily azreen: tq..

Qismina said...

daddy: qis tak sanggup arr.. ahhaha

laily azreen: tq..