Monday, 4 January 2010

colourful contest




lagi2.. masuk kontes.. takpe.. menyokong dan mendukung kwn2 blogger ugak.. bnda nie sng jer.. kira perkataan flowergenuines's, arrow, bulat2...tman2 sumer, jom kita memeriahkan suasana blog malaysia.. oooyeeaaaaaa.....


syarat2 dan ketentuan :

Korang mestilah menjadi follower blog flowergenuine's.


Then copy banner di atas and upload kt blog korang (side bar).


Link kan banner di atas kepada blog FLOWERGENUINE's ART dan bloglist ye.


Buat satu entry untuk contest ni berserta banner . That sticky one pun xpe.


if nak letak picture korang tgh mengira pun digalakkan.

pe lagi.. pi laa masok kontest nih.. apa2 maklumat ble jer gi sana terus yer, klik kat banner atau sini
k arr.. nak pi kira sat bnda tue.. babai..




dgn semangat duk kire.. huhu

6 comments:

Dak Wan said...

Ni sure mata bagus lagi nie... :t:

Qismina said...

mmg dah.. mata molek agi.. tapi stlh pkai spek yg berminus 100 laa... ahhaa.. :e:

@adlynna@ said...

wowwww..
menarik..
sure sakit mate nnt nih nk kire..
ngeeee

Aidi-Safuan said...

hoho...nak join gak boleh?

Qismina said...

tak laa sakit mana.. sila2 laa join..

Qismina said...

tak laa sakit mana.. sila2 laa join..