Thursday, 7 April 2011

update blog lebih mudah dengan windows live writer 2011

dah baca tajuk? ok nurul nk kenalkan windows live writer nie.. nurul mula pkai sejak 2 mggu lalu.. dan dalam masa tersebut nurul dah jatuh hati ngn windows live write nie..

apa yg best nya benda nie?? dia sangat memudahkan anda updatekan blog anda.. sangat mudah.. nurul nk riview pon tak pandai cuma korang try la sendiri yer.. nk letak gambar pon senang. bleh drag jer dari folder gambar korang…

windows live write ada fungsi post in draft.. atau korang nk publish terus pon boleh.. nk letak emoticon pon boleh.. nk letak label pon boleh.. set tarikh pon ada.. hehe.. macam2 ada..

jom2 kita install  windows live anda.. hihihi

image

direct copy and paste dari snipping tool

p/s: nurul dapat windows ni bila nurul update windows.. nak download kat mn2 tu nurul kurang tau skit.. hihihi

2 comments:

CIK TOM said...

nak download kt mana ek?agak2 boleh xupdate guna wp?

Nuyu said...

boleh.